dni cita previa beteraSaps com demanar torn per realitzar-te el DNI sense moure’t de Bétera? Cada mes la Policia Nacional acudeix al nostre poble per a realitzar fins a 60 renovacions o expedicions del Document Nacional d’Identitat. Aquest mes de desembre els carnets es realitzaran hui dimarts, dia 5 de desembre i es podran recollir el dia 18.

Però abans d’anar a renovar el DNI cal apuntar-se i la forma de fer-ho ha canviat. Segons informa la regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera, les normes són les següents:

– Tots els mesos de l’1 al 5 de cada mes, s’anotaran les persones en un llistat i se’ls lliurarà el nombre d’ordre, mitjançant crida telefònica o presentant-se a casa Nebot (C/ Estació, 5), fins a esgotar el total de cites que ens dóna la policia.

– Posteriorment, es publicarà la data en què es faran i s’arreplegaran els DNI, en la web i en el bàndol.

El lloc on acudir és a la planta baixa de Casa Nebot en horari de 9.00 a 13.00 hores i el telèfon per obtenir tota la informació i resoldre dubtes és el 96 169 87 14. Els veïns i veïnes de Bétera hauran de portar una foto de carnet, el DNI vell i els diners per abonar la taxa corresponent.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment