dni cita previa beteraSaps com demanar torn per realitzar-te el DNI sense moure’t de Bétera? Cada mes la Policia Nacional acudeix al nostre poble per a realitzar fins a 60 renovacions o expedicions del Document Nacional d’Identitat. Aquest mes de desembre els carnets es realitzaran hui dimarts, dia 5 de desembre i es podran recollir el dia 18.

Però abans d’anar a renovar el DNI cal apuntar-se i la forma de fer-ho ha canviat. Segons informa la regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera, les normes són les següents:

– Tots els mesos de l’1 al 5 de cada mes, s’anotaran les persones en un llistat i se’ls lliurarà el nombre d’ordre, mitjançant crida telefònica o presentant-se a casa Nebot (C/ Estació, 5), fins a esgotar el total de cites que ens dóna la policia.

– Posteriorment, es publicarà la data en què es faran i s’arreplegaran els DNI, en la web i en el bàndol.

El lloc on acudir és a la planta baixa de Casa Nebot en horari de 9.00 a 13.00 hores i el telèfon per obtenir tota la informació i resoldre dubtes és el 96 169 87 14. Els veïns i veïnes de Bétera hauran de portar una foto de carnet, el DNI vell i els diners per abonar la taxa corresponent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment