13629696wEFE. La Guàrdia Civil ha posat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de Llíria al suposat autor de l’apunyalament mortal d’un home dissabte passat en aquesta localitat, han informat a EFE fonts de la Benemèrita.

El succés es va produir cap a les 20.50 hores de divendres al carrer de Joan Martorell d’aquesta localitat, quan un veí de la víctima es va trobar el cos sense vida de l’home, que presentava diverses punyalades al tòrax.

La detenció es va produir dissabte i el sospitós és un home de nacionalitat italiana i veí d’aquesta localitat.

La víctima tenia 56 anys i era una persona molt coneguda i arrelada al municipi, on havia estat jugador d’handbol i en la qual resideixen diversos dels seus familiars, segons van explicar fonts municipals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment