per_nadal_torrons_alimara_10-12-17_0El proper diumenge 10 de desembre a les 19.00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera, el grup de danses Alimara de València i la seua rondalla presenta el nou CD “Per Nadal, torrons”, un llibre-disc dedicat per complet a la festa del Nadal de les terres valencianes.

Amb un concert en directe el grup presentarà les cançons que componen aquest nou treball musical.

Alimara en aquest treball, dedicat íntegrament a la música, cançons i costums del Nadal valencià, ha recollit nadales recollides a diferents pobles i un llibret que explica les diferents formes de viure les festes de Nadal que tenim els valencians, així com el per què de la manera que tenim de cantar per a festejar el naixement de Jesús.

L’entrada és gratuïta.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment