per_nadal_torrons_alimara_10-12-17_0El proper diumenge 10 de desembre a les 19.00 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera, el grup de danses Alimara de València i la seua rondalla presenta el nou CD “Per Nadal, torrons”, un llibre-disc dedicat per complet a la festa del Nadal de les terres valencianes.

Amb un concert en directe el grup presentarà les cançons que componen aquest nou treball musical.

Alimara en aquest treball, dedicat íntegrament a la música, cançons i costums del Nadal valencià, ha recollit nadales recollides a diferents pobles i un llibret que explica les diferents formes de viure les festes de Nadal que tenim els valencians, així com el per què de la manera que tenim de cantar per a festejar el naixement de Jesús.

L’entrada és gratuïta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment