13637879wEFE. L’exposició de pessebres realitzats amb deixalles que va iniciar fra Conrado fa dues dècades per recaptar donatius per a famílies sense recursos ha obert amb una mostra de prop de mil naixements.

Fets amb fustes, pinyes, ous o suros seguint la tradició de fra Conrado, els visitants podran adquirir-los a canvi d’un donatiu, que serà destinat a l’atenció de més de 200 famílies valencianes sense recursos.

Segons ha informat l’Associació fra Conrado-Amics de Sant Antoni en un comunicat, la recaptació es destinarà a la Casa Cuna Santa Isabel, al Cottolengo del Pare Alegre, a l’associació per a la Defensa de la Vida Provida, a l’menjador Sant Josep de Benimaclet ja missioners de l’ordre caputxina en diferents països. L’Associació fra Conrado- Amics de Sant Antoni també segueix realitzant un repartiment d’aliments a centenars de persones sense recursos, cada primer dimarts de mes.

L’exposició es pot visitar al soterrani i al saló d’actes del convent dels Caputxins al carrer Cirilo Amorós, 67, de València, i permaneixerà oberta fins a esgotar els pessebres, en horari de 11 a 13:30 hores i de 17 a 19:30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment