IMG_4596-REl pas de la borrasca Ana per Espanya ha deixat fins a les nou d’aquest matí fortes ratxes de vent, que a Bunyol han arribat a 83 quilòmetres per hora, però pluges febles que han deixat com a màxim cinc litres per metre quadrat a Utiel, mentre les mínimes han arribat a sobrepassar els 16 graus.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, altres ratxes destacades de vent han estat els 78 km/h registrats a Chelva, 72 a Utiel, 71 a Llíria, 66 a Vilafranca, 65 a l’aeroport de València, 63 a Xàtiva, 62 a Ontinyent, 60 a Montanejos, 59 a Castelló, 57 a Pinós, 54 a València, Torreblanca i 51 a Vinaròs.

Fins a les 9.30 hores, les precipitacions han sigut febles, disperses, de curta durada i afectant sobretot a l’interior de la província de València, assenyala Aemet.
A més dels 5 litres per metre quadrat d’Utiel, s’han recollit fins a aquesta hora 4,6 l/m2 a Caudete de les Fuentes, 4,4 a Villargordo del Cabriel, 2,2 a Ayora i amb prou feines 0,2 a Xàtiva.

Oratge a Bétera

Aemet ha decretat per hui alerta groga a Bétera on les ratxes de vent poden arribar als 35 km/h. Les precipitacions febles continuaran fins al migdia i el termòmetre es mourà entre els 17º de màxima i els 6º de mínima. Demà la borrasca desapareix per deixar la resta de la setmana cels ennuvolats però sense l’amenaça del vent i temperatures agradables a les hores centrals del dia.

aemet betera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment