IMG_4596-REl pas de la borrasca Ana per Espanya ha deixat fins a les nou d’aquest matí fortes ratxes de vent, que a Bunyol han arribat a 83 quilòmetres per hora, però pluges febles que han deixat com a màxim cinc litres per metre quadrat a Utiel, mentre les mínimes han arribat a sobrepassar els 16 graus.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, altres ratxes destacades de vent han estat els 78 km/h registrats a Chelva, 72 a Utiel, 71 a Llíria, 66 a Vilafranca, 65 a l’aeroport de València, 63 a Xàtiva, 62 a Ontinyent, 60 a Montanejos, 59 a Castelló, 57 a Pinós, 54 a València, Torreblanca i 51 a Vinaròs.

Fins a les 9.30 hores, les precipitacions han sigut febles, disperses, de curta durada i afectant sobretot a l’interior de la província de València, assenyala Aemet.
A més dels 5 litres per metre quadrat d’Utiel, s’han recollit fins a aquesta hora 4,6 l/m2 a Caudete de les Fuentes, 4,4 a Villargordo del Cabriel, 2,2 a Ayora i amb prou feines 0,2 a Xàtiva.

Oratge a Bétera

Aemet ha decretat per hui alerta groga a Bétera on les ratxes de vent poden arribar als 35 km/h. Les precipitacions febles continuaran fins al migdia i el termòmetre es mourà entre els 17º de màxima i els 6º de mínima. Demà la borrasca desapareix per deixar la resta de la setmana cels ennuvolats però sense l’amenaça del vent i temperatures agradables a les hores centrals del dia.

aemet betera

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment