13649562wEFE. La nova ràdio pública valenciana, À Punt, ha iniciat hui les seues emissions definitives a les deu del matí amb el magacín matinal ‘Al ras’, que posa fi a quatre anys de silenci en la sintonia de l’anterior ràdio pública, Ràdio Nou, que va ser apagada la nit del 28 de novembre de 2013.

El programa que dóna inici a la nova ràdio està dirigit per la periodista Jèssica Crespo, qui ha assegurat que hui és “un dia històric”, perquè la ciutadania valenciana torna a tindre mitjans de comunicació públics en valencià i a comptar amb una ràdio pública, com la resta de comunitats autònomes.

La locutora ha recordat que fa quatre anys es va imposar als valencians un “silenci” que hui es trenca amb una ràdio que té paraula, música, cançons i “moltes ganes” de convertir-se en “imprescindible” per als valencians, i que es regirà per la veracitat, la imparcialitat, la pluralitat i l’accessibilitat”.

‘Al ras’ s’emetrà de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i és un dels deu programes que conformen la graella provisional de la nova ràdio, que de moment no oferix informatius, ja que s’esperarà a comptar amb la totalitat de la plantilla.

També de dilluns a divendres es podrà escoltar, de 13 a 14 hores, el programa sobre medi ambient ‘Samaruc digital’, presentat per Reis Juan, i de 19 a 20 hores ‘Territori sonor’, dirigit per Amàlia Garrigós.

La nova ràdio emet des de dos estudis provisionals del centre de producció de programes de Burjassot i la fan possible entre 70 i 80 professionals, que inclouen tècnics, personal dels programes i col·laboradors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment