IMG_4112Els comerços de Bétera es posen les piles de cara a la camapaña de Nadal amb l’objectiu que els veïns i veïnes facen les seues compres en els establiments del poble. Per això enguany es sortejaran fins a 130 cistelles de Nadal entre aquells clients que compren en els comerços adherits a l’Assocació de Comerciants de Bétera.

Què fer per participar en el sorteig?

Participar en aquest sorteig és molt fàcil: només has de comprar en un dels comerços de l’ACB, omplir una butlleta i dipositar-la a l’urna de la botiga des de ja i fins al 22 de desembre.

Com a membre de l’Associació de Comerciants, el nostre diari www.betera.com també participa en aquest sorteig. Els nostres lectors poden enviar-nos un correu electrònic a betera@betera.com indicant el seu nom, cognoms i número de telèfon i la seua butlleta també entrarà a formar part del sorteig

El dia 22 de desembre, a parir de les 15:00 hores, es realitzarà el sorteig en la seu de l’associació entre totes les butlletes dipositats de les 130 cistelles de Nadal.

Per a més informació sobre la campanya “COMPRA AL COMERÇ ASSOCIAT I GUANYA UNA CISTELLA” podeu consultar les bases a la pàgina web de l’Associació de Comerciants de Bétera.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment