L’Ajuntament de Bétera aprovava per majoria absoluta durant el ple del mes de desembre una moció en què es demana que els ajuntaments que, com el de Bétera tenen superàvit i els comptes totalment sanejats, puguen trencar la regla de despesa establerta pel Ministeri d’Hisenda i gastar els seus diners en inversions per als ciutadans de Bétera.

“Un ajuntament com el nostre, que té superàvit, té diners, ha de poder gastar i invertir en els ciutadans, cosa que fins ara la regla de despesa ens impedeix”, va defensar el regidor Augusto Sevilla.

La moció, presentada i defensada per Assemblea Bétera Ciutadana (ABeC) insta el Ministeri a no intervenir cap Ajuntament “que actualment estiga en superàvit encara que no complisca la regla de despesa i que s’eximeix de la seua aplicació a aquells ajuntaments que tinguen els seus comptes públics sanejats”.

La moció va ser recolzada per tots els grups polítics excepte pel Partit Popular que va defensar l’estabilitat pressupostària com “una de les claus de la política econòmica que ha ajudat Espanya a sortir de la crisi”.

? A continuació podeu veure un vídeo resum del debat generat sobre aquest tema ? 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment