Gràcies als 11 vots dels partits que formen part de l’oposició a l’Ajuntament de Bétera (PP, Mas Camarena-CUBE, C’s i el regidor no adscrit) els populars van poder tirar endavant una moció en què es proposa crear un segell de “Empreses amigues de la família”.

Aquest segell de qualitat distingiria a les empreses i comerços del municipi que posen en marxa mesures reals per conciliar la vida familiar i laboral dels seus treballadors i treballadores com la compatibilitat d’horaris, el teletreball o bons de guarderia i escola infantil per als treballadors, entre altres iniciatives.

Per a la portaveu del PP, Elia Verdevío, aquest segell de qualitat premiaria aquelles empreses que es treballen amb l’objectiu que “cap dona hagi de triar entre la feina o la família”.

El cocejal de Comerç, Indústria i Ocupació, Augusto Sevilla, va retreure al PP que ara defensen la conciliació de la vida laboral i familiar quan abans van defensar la llibertat d’horaris a Bétera i ha recordat que “va ser aquest govern el que es va negar al fet que les grans superficiíes pogueren obrir els festius”. Augusto Sevilla també ha insistit que “haurien de canviar-se la reforma laboral aprovada pel PP per poder començar a treballar en una veritable conciliació”.

? A continuació podeu veure un vídeo resum del debat generat sobre aquest tema ? 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment