Tot i el fred els veïns de la Urbanització Camí de Paterna es van concentrar ahir a la vesprada a les portes de l’Ajuntament de Bétera per a exigir de manera pública al Govern municipal que “preste els serveis públics als quals està obligat com l’enllumenat, neteja de la urbanització o la col·locació de marquesines a les parades del bus. Problemes i falta de serveis que hem patit des de fa anys”, expliquen.

Durant la concentració membres de la junta de l’associació van presentar por registre d’entrada les peticions al mateix temps que els veïns encenien les llanternes, llums i mòbils que portaven en senyal de protesta per la situació.

A més es va donar lectura a les peticions que porten demanant durant aquests últims anys i dels que, segons l’associació, “no hem tingut una contestació adequada del consistori”.

“En l’escrit hem recordat a la Sra. Alcaldessa que el 7 de juliol de 2015, acabada d’escollir, vam mantenir una reunió amb ella per transmetre les nostres propostes de la falta de serveis bàsics. No obstant això, transcorreguts més de dos anys la situació segueix sent pràcticament la mateixa”, asseguren a aquest diari.

Les peticions de l’Associació de Veïns Camí de Paterna són l’asfaltat dels carrers, millor senyalització viària, un parc infantil, guals per Reduir la velocitat del trànsit, una via verda fins al cementiri, la col·locació de marquesines a les parades d’autobús escolar i la col·locació de punts d’enllumenat públic.

“Des de l’associació de veïns continuem exigint a l’equip de govern el compliment de les obligacions mínimes que fixa la Llei de Bases de Règim Local i que destine els recursos econòmics necessaris per als serveis d’enllumenat públic i de la resta de serveis bàsics de la nostra urbanització. Creiem que no val continuar escudant-se en informes tècnics per no donar solució a les nostres demandes”, conclouen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Gracias a Cristina Ballester, concejal del PSOE, q ha llevado a cabo la seguridad del camino del paternero, era muy necesaria, al marcar por fin la señalización horizontal, era un camino asfaltado, muy transitado e inmensamente inseguro por el poco respeto de infinidad de conductores a los q les daba igual coger las curvas por la derecha q por la izquierda, se nota mucho la seguridad gracias a la nueva señalización q ha llevado a cabo la concejal Cristina Ballester.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment