thumbnail_jornades convivenciaLa Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat unes jornades de convivència entre els màxims representants de les comissions falleres de l’any 2018 i les Falleres Majors de Bétera per tal que tots entaulen vies d’amistat i es coneguen abans que apleguen els pròxims actes fallers que arribaran en el mes de gener.

En aquest sentit, el diumenge dia 17 de desembre, els representants infantils de les comissions juntament amb la Fallera Major Infantil de Bétera, Andrea Peinado, seran convidats per la Junta Local Fallera de Bétera al “Circ de Nadal” per gaudir de les millors atraccions i artistes de l’actualitat.

En acabar el circ la Junta Local Fallera se’ls emportarà a dinar perquè en un ambient lúdic-festiu continuen contactant entre ells.

Sopar de Nadal

La nit del dissabte 16 de desembre, la jornada de convivència se centrarà en les Falleres Majors de les comissions i els Presidents, els quals juntament amb la Fallera Major de Bétera i els components de la Junta Local Fallera celebraran el “Sopar de Nadal”, convidats pel màxim estament faller de la localitat i amb la mateixa finalitat: iniciar les primeres relacions del que serà, sens dubte, el seu any.

Una bona iniciativa que porta organitzant durant els últims 5 anys la de la Junta Local Fallera de Bétera, qui ha volgut involucrar a tots els representants del 2018 mitjançant aquestes jornades convidant-los que gaudisquen de tots els actes que els queden per viure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment