carretera beteraEls veïns i veïnes de Bétera porten tant de temps sentint a dir que la construcció de la Variant Nord ja arribava que ara que la Diputació de València ha anunciat que les obres d’aquesta important infraestructura començarà abans de l’estiu, no s’ho creuen.

I no ens estranya. És una reivindicació històrica de tots els ciutadans i de tots els partits polítics. Una d’aquestes promeses electorals que es fa eleccions rere d’eleccions i que mai es compleixen. Però tal com ha indicat l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ara sí, la carretera que alliberarà Bétera del trànsit intens serà una realitat. Confirmat.

“Estem d’enhorabona, perquè després de tants anys escoltant que la Variant per a Bétera aplegava i mai ho feia, la Diputació de València ha decidit escometre esta infraestructura imprescindible per als veïns i veïnes de la localitat. Esta vegada és diferent, per primera vegada, hi ha una partida pressupostària i un calendari d’accions. Les obres s’iniciaran l’estiu que ve i remataran en el 2020″, ha declarat l’alcaldessa a este diari.

“La Variant tindrà nombrosos beneficis per a Bétera: descongestió del trànsit en el municipi, disminució de la contaminació, reducció de la circulació de vehicles pesats i amb materials perillosos… Bétera està d’enhorabona i ens ho hem de creure, esta vegada no és propaganda electoral, és una realitat”, ha conclòs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment