DSC_0147Coneixeu la campanya “Da a la vida y la vida te dará? Es tracta d’una iniciativa totalment solidària i altruista d’un grup de xiquets de 12 anys de Bétera que s’han marcat com a objectiu vendre 500 polseres realitzades per ells mateixos per valor de 1.000 euros que es gastaran en comprar patins per als xiquets i xiquetes orfes del Col·legi Imperial Sant Vicent Ferrer situat a Sant Antoni de Benaixeve.

Aquest grup de xiquets formen part d’una iniciativa anomenada “Un niño un proyecto vital” i l’objectiu és la recerca de noves formes d’aprendre i d’expressar-se. La campanya forma part de l’aprenentatge que està supervisat per un dels educadors del projecte, Isra Garcia, assessor de màrqueting per a empreses, i qui els ha reptat a generar un treball en comú i a més portar-lo a la realitat.

Després de molta feina dels 9 xiquets continuen amb l’objectiu de vendre les 500 polseres solidàries per un preu de 2 euros i per aconseguir-ho tenen de temps fins al pròxim 7 de gener.

Els xiquets ja han eixit al carrer per vendre les polseres directament pels comerços i cases, però també podeu comprar-les enviant un missatge al seu compte d’Instragram (@unninounproyectovital) o assistint el pròxim 23 de desembre al mercat solidari que organitza el col·legi Camp de Túria de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment