La XVI edició de la Cursa de Nadal es va celebrar ahir, diumenge 17 de desembre, a Bétera. Un total de 450 participants varen acudir fins a l’Albereda per començar el recorregut de 10 kilòmetres.

El circuit de carreres populars Camp de Túria va recórrer el centre del poble i el seu voltant, inclosos camins forestals. A tots els corredors els esperava aigua i una borsa de clementines en la meta. Durant la carrera gran part dels participants es varen equivocar a l’hora de completar el recorregut, corrent menys kilòmetres dels programats. Per això, va haver dificultat a l’hora de l’adjudicació de posicions.

Finalment, l’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, Tonyi Cárcel, Secretària del Polideportiu de Bétera, i Jordi Jordà, entrenador del Triatló del C.E.A Bétera varen entregar els premis als 3 millors de cada categoria. Al llarg d’aquesta setmana a la web www.cronorunner.com es posaran les classificacions definitives de la cursa.


Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment