La XVI edició de la Cursa de Nadal es va celebrar ahir, diumenge 17 de desembre, a Bétera. Un total de 450 participants varen acudir fins a l’Albereda per començar el recorregut de 10 kilòmetres.

El circuit de carreres populars Camp de Túria va recórrer el centre del poble i el seu voltant, inclosos camins forestals. A tots els corredors els esperava aigua i una borsa de clementines en la meta. Durant la carrera gran part dels participants es varen equivocar a l’hora de completar el recorregut, corrent menys kilòmetres dels programats. Per això, va haver dificultat a l’hora de l’adjudicació de posicions.

Finalment, l’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, Tonyi Cárcel, Secretària del Polideportiu de Bétera, i Jordi Jordà, entrenador del Triatló del C.E.A Bétera varen entregar els premis als 3 millors de cada categoria. Al llarg d’aquesta setmana a la web www.cronorunner.com es posaran les classificacions definitives de la cursa.


Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment