La sala infantil de la biblioteca municipal de Bétera exhibeix aquests dies una exposició de contes pop-up que sorprenen als més menuts però també als adults. L’exposició ens serveix com a excusa per visitar la biblioteca destinada al públic infantil, un espai que segueix creixent gràcies a la posada en marxa fa uns mesos d’aquesta sala pensada perquè els menuts s’endinsen en el món dels llibres.

Els títols no paren de créixer cada mes i és que potenciar la biblioteca és un dels objectius que s’ha marcat la regidora de Cultura, Raquel Puig. El nombre d’usuaris de la biblioteca per a adults també segueix creixent com segueixen creixent les novetats bibliogràfiques que s’adquireixen cada mes.

A més els usuaris de la biblioteca tenen a la seua disposició ordinadors de consulta connectats a Internet per a la realització de treballs, investigacions o curiositat personal.

Per cert des de la biblioteca municipal ens informen que del 2 de gener al 2 de febrer la biblioteca estarà oberta també a la nit de 20.00 a 24.00 hores perquè els estudiants puguen estudiar en aquest ambient lluminós, espaiós i tranquil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment