El carrer Goya no perd l’oportunitat de fer festa, en aquesta ocasió per celebrar el Nadal. El matí del dia 24 de desembre Pare Noel passarà pel carrer per recollir les cartes dels més menuts de la casa.
I el pròxim 30 de desembre des de les 11:00 hores del matí fins a les 18:00 hores (aproximadament) tots els veïns de Bétera tenen una cita a Goya per berenar xocolate, disfrutar dels castells inflables i veure els dibuixos del concurs que han organitzat els veïns del carrer.
 


 
‘Pinta el carrer Goya’ és el nom del concurs, dedicat als més menuts de la casa, que reunirà als millors dibuixos de tot aquell xiquet que vuiga participar. El guanyador tindrà un premi que rebrà el mateix dia 30 al carrer. Fins al dia 30 es poden deixar els dibuixos al bar Refu, lloc on també tot aquell interessat en participar en la festa podrà dur llepolies, xocolate o sucs. Tot un esdeveniment per a gaudir del Nadal i despedir el 2017 amb família i amics.
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment