13676371wEFE. El tomb i posterior incendi d’un camió a l’autovia A-7 de circumval·lació de València ha tallat la circulació a l’enllaç amb l’A-7 interior (sentit Albacete) al terme de Silla, el que està provocant retencions quilomètriques, han informat fonts del Centre de Gestió de Trànsit.

L’accident, en què no s’han registrat ferits, ha passat, per causes no precisades, al voltant de les 8.15 hores de hui al quilòmetre 355 de l’A-7 a la zona sud del bypass, prop de l’enllaç amb l’autovia de Albacete.

Unitats del consorci provincial de bombers intervenen en l’extinció del camió incendiat, que ocupa una part de la calçada, el que ha està provocant retencions de tres quilòmetre, sobretot per l’efecte “mirón”, han indicat les fonts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment