metro festardorEFE. Les aturades parcials al metro i el tramvia de València continuen aquesta setmana amb convocatòries tots els dies, que ahir dilluns van tindre lloc de 5.30 a 9.30 hores amb un seguiment del 85%, segons els sindicats, i del 26,15%, segons Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Les aturades de maquinistes del metro i el tramvia tornen divendres de 18.35 a 22.35 hores, i el dissabte de 17.00 a 22.40 hores, amb uns serveis mínims del 60% en les hores punta i del 50% la resta del dia.

Les aturades que només afecten el tramvia es produiran la resta de dies d’aquesta setmana: dimarts, dimecres, dijous i diumenge, en tots en tres trams horaris i amb el 70% de serveis mínims.

La setmana passada els treballadors de FGV van rebutjar el preacord aconseguit amb la direcció de l’empresa, de manera que la convocatòria de les aturades continua vigent, tot i que hi ha disposició per les dos parts per seguir negociant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment