metro festardorEFE. Les aturades parcials al metro i el tramvia de València continuen aquesta setmana amb convocatòries tots els dies, que ahir dilluns van tindre lloc de 5.30 a 9.30 hores amb un seguiment del 85%, segons els sindicats, i del 26,15%, segons Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Les aturades de maquinistes del metro i el tramvia tornen divendres de 18.35 a 22.35 hores, i el dissabte de 17.00 a 22.40 hores, amb uns serveis mínims del 60% en les hores punta i del 50% la resta del dia.

Les aturades que només afecten el tramvia es produiran la resta de dies d’aquesta setmana: dimarts, dimecres, dijous i diumenge, en tots en tres trams horaris i amb el 70% de serveis mínims.

La setmana passada els treballadors de FGV van rebutjar el preacord aconseguit amb la direcció de l’empresa, de manera que la convocatòria de les aturades continua vigent, tot i que hi ha disposició per les dos parts per seguir negociant.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment