Bétera vallaEl grup municipal de Ciudadanos ens ha confirmat que, tal com havien sol·licitat, s’ha començat a retirar la tanca de filferro espinós que delimita el camp de maniobres de la base militar de l’OTAN a Bétera per començar en un futur amb les obres d’un carril bici que unirà el poble amb la Serra Calderona.

La portaveu de C’s Bétera, Eva Martínez, ha expressat la seua satisfacció perquè per fi es donaran les primeres passes per continuar el carril bici adjacent a la caserna de la base militar, “me n’alegre moltíssim, que comencen les obres de substitució de la tanca d’espinós i que es comence a treballar en la projecció de carril bici que donarà continuïtat al que ja existeix”, ha declarat la regidora.
Eva Martínez ha explicat que “diferents col·lectius d’esportistes com ciclistes o genets porten molt de temps reivindicant el condicionament d’aquest espai, especialment el col·lectiu de genets” i ha afegit que “quan s’execute  el projecte podran practicar la seua activitat sense risc, amb seguretat, a més de no agreujar lesions de possibles accidents, i no lesionar a la fauna de la zona”.

Bétera valla 2Visita a la zona 

Per a la regidora “quan es treballa unint esforços, sense perdre de vista l’objectiu, els resultats són més ràpids i guanyem tots”. Així ho ha subratllat després de visitar la zona amb l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, la regidora d’Urbanisme, Neus Sánchez, el Coronel Cap USBA “Jaume I”, Diego García Garrido i la portaveu de C’s a la Diputació, Mamen Peris.

Per Peris aquest projecte demostra que la col·laboració entre les diferents administracions és la clau per avançar, “administració central, provincial i local estan d’acord en condicionar la tanca i construir el carril bici”, ha aplaudit la diputada que també ha indicat que “ara cal plasmar l’acord sobre el paper i avançar en el projecte i la licitació”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment