Llums betera 2Els principals carrers comercials de Bétera llueixen des del dilluns plens de llums de Nadal amb l’objectiu d’ambientar el poble i animar els veïns i veïnes a realitzar en els comerços locals les seues compres nadalenques.

El carrer Alfàbegues, Gascón Sirera, Calvari, l’avinguda País Valencià i els carrers que formen el bulevard, han sigut els carrers triats per instal·lar la il·luminació per tenir major concentració de botigues.

“Els 9.000 euros que la regidoria de Comerç havia reservat per a la campanya nadalenca han sigut destinats íntegrament a la instal·lació de les llums, tal com ens han sol·licitat des de l’Associació de Comerciants de Bétera”, ha assegurat Augusto Sevilla a aquest diari.

Sevilla també ha volgut aclarir que les llums s’han col·locat només als carrers més comercials de Bétera i ha insistit “que l’objectiu és que vinga de gust eixir al carrer i comprar als comerços de Bétera tot el necessari per a aquest Nadal,” és una forma efectiva de fomentar l’activitat comercial del poble”.

Enguany s’espera que les vendes dels comerços pugen, “esperem millors resultats que altres anys a causa que la situació econòmica ha millorat”, explica el regidor.

“Animem a tots els veïns i veïnes a comprar al comerç local on trindran una atenció personalitzada, bons preus i bona qualitat dels productes. Si es compra a Béteraels diners es queden al poble i no van a parar a grans multinacionals. Bétera és un gran centre comercial en què estan representats tots els sectors. Aquí es pot comprar tot”, ha assegurat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment