per-nadal-tallers-23-12-17-tv-L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Cultura, ha preparat per a aquest Nadal tallers enfocats perquè els nens i nenes de Bétera aprenguen mentre es diverteixen aquestes vacances.

Les activitats estaran relacionades amb la màgia, la Paleontologia i Astronàutica, seran totalment gratuïtes i se celebraran a Casa Nebot.

Per a poder participar en els tallers caldrà apuntar-se enviant un correu electrònic a programacioncultural@betera.es fins al 22 de desembre indicant nom, cognoms, edat i el taller en el que s’està interessat en participar.

Les modalitats de tallers són:

Taller de “Màgia”:

Destinataris: E. Primària.

Horari: dissabte 23 de desembre, de 18.00- 19.30 h.

Els xiquets i xiquetes aprendran a fabricar-se un joc i a realitzar un truc de màgia.

Taller de “Paleontologia”:

Destinataris: E. Primària.

Horari: dimarts 26 de desembre 11.00h a 14.00h.

Els participants aprendran els animals que han poblat la terra mitjançant fòssils del museu de Paleontologia amb més de 100 espècies naturals fossilitzades i una col·lecció a escala de dinosaures i animals prehistòrics de plàstic. Mitjançant un PowerPoint es projectaran imatges al·lusives amb explicacions didàctiques de les Eres de la Terra i els animals que les han anat poblant. Es realitzen calcs de guix de petjades de fòssils.

Taller de “Astronàutica”:

Destinataris: E. Primària.

Horari: dimecres 27 d’11.00-14.00h.

Mitjançant artefactes no perillosos es construeixen coets d’aigua i es llancen així com, coets d’aire comprimit. Els alumnes es vesteixen d’astronautes i realitzen jocs didàctics que ensenyen alhora que diverteixen, el món de l’Astronàutica i el Cosmos. En la realització del joc de l’Espai i el llançament d’un coet, s’utilitzen maquetes de la NASA.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment