per-nadal-tallers-23-12-17-tv-L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Cultura, ha preparat per a aquest Nadal tallers enfocats perquè els nens i nenes de Bétera aprenguen mentre es diverteixen aquestes vacances.

Les activitats estaran relacionades amb la màgia, la Paleontologia i Astronàutica, seran totalment gratuïtes i se celebraran a Casa Nebot.

Per a poder participar en els tallers caldrà apuntar-se enviant un correu electrònic a programacioncultural@betera.es fins al 22 de desembre indicant nom, cognoms, edat i el taller en el que s’està interessat en participar.

Les modalitats de tallers són:

Taller de “Màgia”:

Destinataris: E. Primària.

Horari: dissabte 23 de desembre, de 18.00- 19.30 h.

Els xiquets i xiquetes aprendran a fabricar-se un joc i a realitzar un truc de màgia.

Taller de “Paleontologia”:

Destinataris: E. Primària.

Horari: dimarts 26 de desembre 11.00h a 14.00h.

Els participants aprendran els animals que han poblat la terra mitjançant fòssils del museu de Paleontologia amb més de 100 espècies naturals fossilitzades i una col·lecció a escala de dinosaures i animals prehistòrics de plàstic. Mitjançant un PowerPoint es projectaran imatges al·lusives amb explicacions didàctiques de les Eres de la Terra i els animals que les han anat poblant. Es realitzen calcs de guix de petjades de fòssils.

Taller de “Astronàutica”:

Destinataris: E. Primària.

Horari: dimecres 27 d’11.00-14.00h.

Mitjançant artefactes no perillosos es construeixen coets d’aigua i es llancen així com, coets d’aire comprimit. Els alumnes es vesteixen d’astronautes i realitzen jocs didàctics que ensenyen alhora que diverteixen, el món de l’Astronàutica i el Cosmos. En la realització del joc de l’Espai i el llançament d’un coet, s’utilitzen maquetes de la NASA.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment