img_10383

Foto: Ajuntament de Bétera

Amb el lliurament de diplomes acaba el taller d’ocupació Les Alfàbegues III després d’un any de formació i treball en el qual han participat 30 persones sense treball de Bétera.

Enguany per primera vegada, cursar aquest taller suposa rebre també un certificat professional del Ministeri de Treball ja que la des de l’Ajuntament de Bétera s’ha aconseguit que el curs compleixi els requisits per a la seva homologació oficial.

L’acte va reunir ahir als alumnes, professors i representants de l’Ajuntament de Bétera per a donar per conclós el taller que ha durat un any i ha sigut subvencionat pel Servef i amb aportació municipal, ha tingut un pressupost de 556.390 euros.

Després de realitzar el taller i rebre el diploma professional els trenta veïns i veïnes de Bétera, procedents de diferents sectors laborals, podran demostrar una nova capacitat, segons el curs que hagen seguit, el d’Activitats auxiliars en vivers i centres de jardineria, Instal.lació i manteniment de jardins i zones verdes o Activitats de gestió administrativa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment