Enfront de la Biblioteca i Escoleta municipal Josefa Guardiola les obres del nou parc per a la cultura de Bétera continuen a bon ritme. Es tracta d’una zona d’esplai per a joves en el qual la regidoria de Cultura projecta un lloc ple en el qual es puguen realitzar activitats culturals de tot tipus i durant tot l’any.

“Volem que els joves i xiquets de la zona puguen  vindre a jugar amb els seus patins o pilotes i gaudir d’una zona àmplia però recollida”, ha assegurat la regidora de Cultura, Raquel Puig.

Traslladar alguns actes de l’Albereda

Altre dels objectius és descongestionar l’Albereda d’actes. “Qualsevol cosa que se celebre allí podrà celebrar-se també ací com ara els actes taurins”, ha confirmat Raquel Puig a aquest diari.

Segons la regidora “després d’una reunió amb l’associació de penyes taurines de Bétera es va acordar que si es creava un espai alternatiu a l’Albereda, més o menys amb la mateixa estructura, es podien traslladar els actes i en això estem”.

En aquests moments s’està acabant l’obra del nou parc, només queda acabar algunes rematades i plantar els arbres i plantes perquè l’acústica dels actes musicals que se celebren no moleste els veïns.

S’espera que el nou parc urbà estiga en marxa i ple d’activitats per als joves del municipi la primavera que ve.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment