vicent sorliOPINIÓ
Vicent Sorlí, militant socialista

Una volta passat el 21–D, i abans de res, voldria expressar i reconéixer la meua decepció dels resultats del PSC. Sincerament esperava més; no molt més però si un poquet més; de totes maneres ací estem i ací estarem.

Cal admetre, sincerament i d’una vegada per totes, que a Catalunya resideix una permanent majoria més que important amb un ideari clarament nacionalista- independentista.

Vistos i analitzats els resultats d’uns i d’altres, cal reconéixer que el liberalisme s’ha imposat al progressisme, i la dreta, independentment de la bandera que enarbore, sempre serà la dreta.

Sincerament, hem d’acceptar que si a Catalunya no hi ha fronteres físiques-administratives, si hi ha fronteres sentimentals. Els sentimentalismes ho mouen tot i, tindre’ls en compte, sincerament, ens faria un bé, ja que són capaç del millor però també del pitjor. Segurament siga esta, sincerament, la connotació més diferent de Catalunya amb la resta de Comunitats Autònomes, amb el permís dels bascos.

Sincerament, estic convençut que davant d’aquest embolic, es tenen ja moltes variables que caldria analitzar de forma seriosa i apartidista, sincerament ens ajudaria a desembolicar aquesta madeixa de llana de tants colors i textures; per aquest motiu no queda, sincerament, més remei que ficar-se a fer política, que al cap i a la fi és del que es tracta; una nova forma de realitzar-la, de forma democràtica per descomptat i sobretot sense por, encara que ens porte a replantejar-se la possibilitat de fer, sincerament, un referèndum dialogat i pactat que no sé si seria part de la solució. Però sincerament hi ha altres alternatives?

Per cert, felicitar a tots els catalans i catalanes per la seua participació i implicació, i especialment a Inés Arrimadas.
Nostra època contemporània, com cap època anterior, entranya moltes possibilitats, tant per a bé com per a mal. Res es fa a soles i poques coses duren per a sempre. Per això recordeu la vostra força i que cada època requereix la seua pròpia resposta” (Willy Brant)

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment