13684993wEFE. El ple de l’Ajuntament de València ha aprovat les tarifes de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), que les congela per a l’any que ve, amb el suport dels grups del govern local (Compromís, PSPV i València en Comú) i l’abstenció del PP i Ciutadans (C’s).

Tant el regidor popular Alberto Mendoza com el de C’s Narcís Estellés han expressat el seu suport a la congelació tarifària però han justificat la seua abstenció pel seu desacord amb la gestió de l’empreses municipal.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha rebutjat les crítiques de C’s a la freqüència de pas, la mala previsió de vendes i la manca de dades i els retrets del PP per falta d’ús de noves tecnologies i l’autobombo de l’edil.

Ha ressaltat que, davant els clams que anunciaven la fallida de l’empresa fa tot just dos anys, ara sumen 5,4 milions de passatgers, acumulen dos exercicis seguits amb superàvit, s’han incrementat els títols i hi ha una decidida política social.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment