Ahir dissabte, 23 de desembre, va tindre lloc al CEIP Camp de Túria un mercadet solidar i una jornada multicultura organitzat per l’AMPA amb nombrosos col·lectius del poble. Fins allí va anar Betera.com per veure l’ambient, i gaudir també d’aquest dia.

A l’entrada al recinte s’hi trobaven les paradetes de les diferents associacions presents Amas de Casa – Tyrius, Pro-casa de la Dona, Síndrome de Sanfilippo (Noelia Camarillas), Huellas Amigas i, de València: Mamás en Acción  y Fundación Proyecto Vivir,   a més de la capanya solidària de la Fundació Vicente Ferrer. Totes elles tenen diversos objectius però un nexe en comú: ajudar als més desafavorits, siga investigant malalties rares o ajudant a xiquets orfes, entre d’altres. Per a dur a terme açò, venien tot tipus d’objectes, com collars, polseres, nines, llibres, i fins i tot, roba.

L’altra banda del pati, estava totalment dedicada als més menuts, amb un fum d’activitats per tal que ells també gaudiren d’aquest matí de dissabte. Contacontes, pinta cares, globoflèxia, taller de manualitats, taller de felicitacions d’any nou, lectura de poemes, jocs gegants per entretenir els menuts, a més  de rebre la visita de ses Majestats, els Reis d’Orient.

Per últim parlarem amb Marga, vocal de festejos de l’AMPA de Camp de Túria que va confessar-se “verdaderament feliç i emocionada perquè estava sent tot un èxit la jornada. Es necessiten moltes hores de treball per dur a terme activitats d’aquest tipus, quadrar horaris i quadrar a molta gent, però que el resultat val la pena”.

Marga és una veterana a l’associació, i juntament amb el seu equip estan preparant moltes activitats per al curs escolar, en les que espera s’obtinga el mateix èxit que amb aquesta. Per últim, va voler agrair a tots els participants i assistents la seua solidaritat, “perquè junts aconseguim un món millor”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment