lluitaDesenes de persones ompliren el dijous 21 de desembre les grades del poliesportiu municipal de Bétera per a admirar les exhibicions de pàdel, tenis, básquet, futbol, flamenc, triatló, tir amb arc, ball modern, aikido, taekwondo, rítmica i karate. Totes elles, disciplines que ofereix la regidoria d’Esports. Una vesprada per a reconéixer i aplaudir els progressos dels alumnes, i que va acabar amb la visita del Pare Noel, que va entregar un detall a cada participant.

Els jugadors de pàdel, entrenats per Alberto Barona, estrenaven la vesprada. Es tracta d’una escola de nova creació que ara compta amb 14 alumnes. A continuació, isqueren els tenistes, la majoria xiquets i xiquetes molt menuts, i seguiren l’equip de bàsquet -que té com a coordinador a Sergi Carreres- i els futbolistes, sense dubte el grup més nombrós.

Reprenia la sessió una altra escola de nova creació, la de flamenc. Les onze alumnes ballaren davant el públic seguint les instruccions de la seua professora -que també ho és de ball modern- Esther Gómez.

L’equip de triatló demostrà els seus reflexos i bon estat de forma en un circuit preparat per a l’ocasió. L’escola de tir amb arc, la següent en participar, té 17 alumnes i entre ells, campions d’Espanya, Europa i d’una etapa del campionat del món. A l’hivern tiren en una sala que hi ha baix de la piscina, i a l’estiu en la pista del barranc.

De nou dansa, en esta ocasió amb ball modern. I ja sobre tapís, les següents disciplines: aikido -que té 15 alumnes a càrrec de Raúl Fayos-  taekwondo -Juan Carlos Cobos és el monitor d’esta art marcial- i rítmica: 31 gimnastes que entrenen les monitores Carla, Andrea i Elia.

I per a tancar, karate. Esta escola, amb deu anys de recorregut a Bétera, ensenya a 70 alumnes i després de la demostració dels alevins i infantils, el públic assistent ovacionà les fites esportives de Rubén Bono, campió de la Comunitat Valenciana el 2016, que ha sigut seleccionat per a realitzar la seua carrera esportiva en el Centre d’Alt Rendiment de Xest, i que el dissabte 16 de desembre va aconseguir el cinturó negre de la Federació Espanyola.

Desenes de xiquets i xiquetes esperaren emocionats l’arribada del Pare Noel. Li feren un rogle de benvinguda al pavelló, i feren cua per a arreplegar el seu regal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment