EditorialNotícies

adiosAl llarg de l’any hem publicat 787 notícies que han estat seguides per més de 81.000 lectors, als quals volem agrair la seua fidelitat i
arribat el 31 de desembre, volem destacar algunes de les més importants que al nostre criteri són les més rellevants per la vida del poble.
La Variant Nord serà una realitat. Hi ha un calendari i partida pressupostària, així, o anuncia l’Alcaldessa de Bétera.
Tanmateix els comptes municipals han estat sanejats, les inversions en el benestar dels habitants comencen a vorers al carrer, més parcs, zones d’esplai per als joves, xicotetes inversions en favor de la qualitat dels serveis, es busca solucions al problema dels nitrits.
No menys important ha sigut la posta en funcionament la programació d’actes infantils, cursos i exposicions portades a terme per l’Ajuntament.
Als esports, destacar el campionat de la Comunitat valenciana femení aconseguit per les xiques del CEA Bétera com a campiones de la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana, també el triomf aconseguit per Sergio Gómez policia local al mundial “Police and Fire Games” celebrat als Estats Units, Los Angeles, on va ser subcampió mundial.
Tanmateix han sigut importants les celebracions de les festes de les Falles per l’acceptació popular, com no menys les nostres Alfàbegues a l’Agost. Aquest any tornà a eixir el Crist de la Protecció de l’Ermita i per primera volta a la Comarca ha estat portat al muscle per dones de la població.
Sense oblidar la iniciativa dels veïns del carrer Goya en l’organització de festes populars al seu barri, Halloween i Nadal.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment