img_10424Bétera es prepara per a un dels esdeveniments més esperats pels veïns: l’arribada dels Reis Mags a la localitat.
El 5 de gener a les 16:30h de la vesprada està prevista l’arribada dels Reis Mags a l’Albereda, a l’altura del restaurant Fusió, ben carregats de regals i preparats per a agafar les cartes dels xiquets i xiquetes que els la vulguen lliura i d’allí partisquen recorrent els carrers de la ciutat fins a arribar a la Casa de la Cultura.
Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de la localitat en els seus cotxes de cavalls acompanyats pels seus patges i ajudants reials, però no estaran sols, també participaran en la cavalcada dels Majorals i Obreres de 2018 acompanyades per les del 2017, així com les cinc comissions falleres de Bétera.
L’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha animat a tots els xiquets i xiquetes a què vagen demà a les 16’ 30 hores a l’Alameda per rebre els reis amb la carta dels regals en mà i per a gaudir de la desfilada de les carrosses.
Horari:
Lliurament de regalets. De 12 hores a 13’ 30 hores i a partir de les 20 hores a la Casa de la Cultura.
Cavalcada de Reis. A les 16’ 30 hores des de l’Albereda i fins a la Casa de la Cultura.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment