13715719w

Foto: EFE


Les rebaixes han arribat també a la majoria dels comerços de Bétera que després de bona campanya de Nadal esperen continuar la temporada en positiu gràcies a les ofertes i descomptes que han preparat i que ja es poden veure en els seus aparadors.
El 78% del xicotet comerç de la Comunitat Valenciana confia a mantenir o augmentar les vendes durant les rebaixes de gener, que representen fins a un 20% de la facturació anual en alguns sectors i que arrenquen amb descomptes del 50% i amb la qualitat com a principal reclam.
Les rebaixes en el xicotet comerç de Bétera va des del 10% fins al 50%, depenent dels productes, però en general en tots podem trobar des d’aquest dilluns ofertes i descomptes dels que aprofitar-nos, com els de Calçats Fina o la botiga de roba de femenina i masculina Nicolette.
Segons un comunicat de la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Covaco), malgrat aquestes bones previsions, 9 de cada 10 comerciants (89%) creu que la liberalització de les rebaixes ha afectat negativament les vendes en temporada i Nadal i advoquen per tornar als períodes regulats. En qualsevol cas, serà una molt bona oportunitat perquè el consumidor adquirisca en el comerç urbà de la Comunitat els productes de temporada a preus reduïts i amb la mateixa qualitat.
Bona campanya de Nadal
Sembla que la campanya de Nadal ha sigut positiva per als comerciants de Bétera, o almenys, millor que anys anteriors. La campanya de sorteig de les cistelles de Nadal entre els clients ha funcionat molt bé i els comerciants aposten per repetir-la l’any que ve “només veure la cara de felicitat dels clients premiats ha valgut la pena”, afirmen els comerciants.
Els llums instal·lades als carrers més comercials del municipi també han animat els veïns a comprar en els comerços del poble, tot i que l’any que ve s’estudiarà ampliar el nombre de carrers amb llums perquè siguen més.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment