SAN_Rehabilitacion_-_Doctor_MolinerLes obres de reforma en l’àrea de Rehabilitació de l’Hospital Doctor Moliner (Porta Coeli, Serra), situada a la tercera planta del centre sanitari, han permès millorar les instal·lacions, per tal d’optimitzar les condicions de treball del personal i oferir d’aquesta manera una millor qualitat assistencial a els pacients.
Amb una superfície de 95 metres quadrats, l’àrea de Rehabilitació disposava d’un gimnàs i quatre despatxos mèdics assignats a aquest. La reforma ha consistit en dotar de més espai al gimnàs. Per a això, s’han unit tres dels quatre despatxos existents, amb l’objectiu de crear una nova sala de rehabilitació àmplia i diàfana, i mantenir el quatre despatx com a control.
Així mateix, amb les obres de reforma s’ha habilitat en aquesta àrea una altra sala, destinada a la rehabilitació de pacients que precisin d’aïllament.
Cal destacar, a més, que s’ha actuat sobre l’envà de la nova sala de rehabilitació i la zona de pas, de manera que es milloren les condicions d’il·luminació del passadís i de la zona d’espera.
L’Àrea de Rehabilitació de l’Hospital Doctor Moliner representa una zona d’important activitat assistencial del centre sanitari, amb l’atenció a pacients que presenten, fonamentalment, hemiplegies derivades d’accidents cerebrovasculars.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment