SAN_Rehabilitacion_-_Doctor_MolinerLes obres de reforma en l’àrea de Rehabilitació de l’Hospital Doctor Moliner (Porta Coeli, Serra), situada a la tercera planta del centre sanitari, han permès millorar les instal·lacions, per tal d’optimitzar les condicions de treball del personal i oferir d’aquesta manera una millor qualitat assistencial a els pacients.
Amb una superfície de 95 metres quadrats, l’àrea de Rehabilitació disposava d’un gimnàs i quatre despatxos mèdics assignats a aquest. La reforma ha consistit en dotar de més espai al gimnàs. Per a això, s’han unit tres dels quatre despatxos existents, amb l’objectiu de crear una nova sala de rehabilitació àmplia i diàfana, i mantenir el quatre despatx com a control.
Així mateix, amb les obres de reforma s’ha habilitat en aquesta àrea una altra sala, destinada a la rehabilitació de pacients que precisin d’aïllament.
Cal destacar, a més, que s’ha actuat sobre l’envà de la nova sala de rehabilitació i la zona de pas, de manera que es milloren les condicions d’il·luminació del passadís i de la zona d’espera.
L’Àrea de Rehabilitació de l’Hospital Doctor Moliner representa una zona d’important activitat assistencial del centre sanitari, amb l’atenció a pacients que presenten, fonamentalment, hemiplegies derivades d’accidents cerebrovasculars.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment