FullSizeRender4El Centre Artístic Musical de Bétera compleix 50 anys de vida i vol celebrar aquest important esdeveniment en gran, amb multitud d’actes i activitats en què participe tota la ciutadania juntament amb els músics que formen part d’aquesta gran entitat que segueix creixent cada dia.
Per començar a celebrar el mig segle de vida el CAM ha convocat un concurs de disseny del logotip que commemoratiu d’aquesta efemèride.
El logotip seleccionat serà la imatge corporativa que atorgue identitat a les celebracions del 50 Aniversari en tota la difusió d’informació, a través de la seua pàgina web, xarxes socials, documents oficials i múltiples suports de distintes característiques formals i materials (com, per exemple, samarretes, insígnies, trofeus, medalles, etc.).
Els participants tenen de termini per presentar les seues propostes fins al 23 de febrer. Poden fer-ho a través de diversos procediments, en format físic o digital, i tenen la possibilitat de realitzar fins a tres propostes diferents. Podeu consultar les bases completes en aquest enllaç.
El jurat triat, format per membres de la societat, valorarà la creativitat, originalitat i qualitat del disseny, així com els elements visuals escollits per plasmar l’esperit del 50 aniversari. El premi per al treball guanyador serà de 300 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment