13724866wEFE. Centenars de veïns de Vila-real s’han concentrat davant l’Ajuntament per a condemnar en silenci l’assassinat masclista d’Andrea Carballo, la veïna d’aquest municipi assassinada suposadament per la seua exparella, després que el consistori haja decretat tres dies de dol oficial.
Amb les banderes hissades a mitja asta, en la Plaça Major s’han concentrat veïns, amics i familiars de la jove morta el passat 23 de desembre quan presumptament va ser introduïda per força en el cotxe de la seua exparella, qui va causar un accident en una gasolinera que va acabar amb la vida de tots dos.
La Delegació del Govern en matèria de Violència de Gènere va confirmar ahir que la jove Andrea Carballo, que va morir a Benicàssim després de xocar contra una gasolinera el vehicle en què viatjava amb la seva exparella, va morir en un cas de violència masclista.
A les 12 hores, les persones concentrades davant l’edifici consistorial han guardat tres minuts de silenci, amb la pancarta “Ni una més”, que s’ha trencat amb un aplaudiment.
Prèviament, l’Ajuntament ha celebrat un ple extraordinari convocat ahir d’urgència després que la Delegació del Govern en matèria de Violència de Gènere confirmara que la jove de 20 anys va morir a causa d’un assassinat de violència masclista. En el ple s’ha aprovat per unanimitat una declaració institucional en la qual s’ha recordat a totes les víctimes de violència de gènere i especialment a Andrea Carballo, i ha expressat el seu compromís amb les víctimes.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment