Captura-de-pantalla-2014-06-11-a-las-11.14.07Vos recordem que el nostre diari té disponible bétera-app, una àgil, visual i informativa aplicació per al telèfon mòbil totalment gratuïta. Els nostres lectors poden rebre als seus dispositius (Android o iPhone) i en temps real les últimes notícies de tot allò que passe a la nostra localitat amb l’objectiu que pugues estar informat allà on estigues amb només fer una ullada al teu telèfon.
Els usuaris també reben les últimes ofertes dels comerços de Bétera associats a l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), a més de la programació dels esdeveniments i activitats més rellevants, festes, esports i, per descomptat, totes les notícies que ocorren en nostre municipi en temps real.
Però sabem que no vols tenir una infinitat de notificacions al teu mòbil, no volem envair el teu telèfon, per això com a usuari d’aquesta aplicació gratuïta tindràs el control total que informació vols rebre amb notificacions i que informació prefereixes consultar lliurement i al teu ritme.
Es tracta d’una APP disponible per a tot tipus de telèfons que pots descarregar-te aquí mateix:
banner-descarga-beteraapp1

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment