img_10458

Foto: Ajuntament de Bétera


Ahir dimarts es va incoporar a la plantilla municipal la nova viceinterventora de l’ajuntament de Bétera, Amparo Martí Puertes.
A la signatura de la seua presa de possessió van assistir el secretari municipal, Juan Ignacio Moreno; l’alcaldessa, Cristina Alemany; i el regidor d’Hisenda, Intervenció, Gestió Tributària i Tresoreria, Enric Álvarez.
El regidor encarregat de l’àrea econòmica de l’Ajuntament de Bétera va destacar que “la incorporació de la viceinterventora té múltiples beneficis, però sobretot cal destacar-ne dos. El primer, l’augment del control i la fiscalització dels diners públics i, el segon, la descongestió i l’agilització del departament econòmic, un dels més saturats pel que fa a la magnitud de treball”.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment