IMG_8546-RBenaguasil estrenarà gespa artificial en el seu camp de futbol amb una inversió de 105.413 euros per part de la Diputació de València. Una xifra similar amb la qual Bétera millorarà l’enllumenat del terreny del seu poliesportiu municipal (122.016 euros). Les dues quantitats formen part del pla d’Inversions Financerament Sostenibles de 2017, un programa de la Diputació que deixarà 1.482.488 euros en total en el Camp de Túria, en actuacions que s’executaran al llarg d’enguany.
“Si un ciutadà veu un pressupost de qualsevol ajuntament valencià, sempre veurà una constant: hi ha diners de la Diputació per a inversions que milloren la vida dels seus veïns i veïnes”, ha expressat sobre estes ajudes el president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez. En total han sigut més de 20 milions d’euros els que s’han repartit per tota la província a través d’esta línia d’ajudes, la tercera d’aquest tipus en esta legislatura.
La Diputació compleix així amb una reivindicació històrica en matèria de finançament: tots els municipis valencians podran “assumir competències i demostrar la seua responsabilitat en resposta a l’autonomia que sempre diem que han de tenir”, ha defensat el president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez.
Projectes a Camp de Túria
El llistat de projectes, que acaba d’eixir a la llum, no deixa lloc a dubtes en la comarca del Camp de Túria. En Riba-Roja, per exemple, la inversió de la Diputació s’ha materialitzat en un total de 133.653 euros amb els quals el consistori s’ha compromès a adquirir un nou autobús urbà, amb rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda. Una quantitat similar, 145.628 euros, servirà a l’Ajuntament de Llíria per a urbanitzar el carrer Garcilaso, un degradat camí de terra que ara lluirà completament diferent; igual que amb 112.160 euros el municipi de Vilamarxant condicionarà els camins Massaseit i Canyada Sanchis.
Altres municipis com Loriguilla destinaran bona part d’aquests fons a la rehabilitació d’espais municipals, com les escales d’accés a la plaça de l’Ajuntament, la pèrgola del poliesportiu municipal i l’entorn de l’aparcament o el pati de l’escola infantil. La Pobla de Vallbona repavimentará més d’una desena de carrers del seu centre urbà; L’Eliana crearà un nou espai multifuncional en el seu centre sociocultural i adequarà la nova seu de serveis socials; Olocau renovarà la xarxa d’aigua potable en el carrer Sant Francisco; i així fins a arribar als 1,5 milions d’euros invertits en la comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment