premi ignacio palameroEl que fóra entrenador i coordinador del Club de Bàsquet Bétera (CB Bétera), Ignacio Palmero, ha rebut aquesta mateixa setmana el premi Talent Joven convocat per Bankia i Levante-EMV. Uns premis que tenen com a objectiu reconéixer l’esforç dels emprenedors més joves.
La web territoriovalores.es és el projecte guanyador en la categoria d’Empresa de la qual Ignacio Palmero és l’encarregat d’elaborar el seu contingut basat en fomentar els valors de l’esport, sobretot en la competició base com la tolerància, igualtat, respecte, cooperació i inclusió.
Però Palmero no està sol en aquest projecte, l’acompanyen Sergio Guillem, fundador i escriptor del llibre “Paula i Mario y los valores del deporte” i Ricardo Folch, encarregat del desenvolupament web.
“La nostra empresa vol fomentar els valors de l’esport en la competició esportiva fomentant les actituds positives tant dels alumnes com dels pares” ha explicat Palmero a aquest diari, qui a més afirma que no s’esperaven aquest premi “que els ha arribat per sorpresa i que els anima a continuar amb el projecte perquè continue creixent”.
Bétera està en l’ADN d’aquest projecte, ja que durant prop de 7 anys Ignasi Palmero va ser un dels impulsors del CB Bétera, un club de bàsquet que ha crescut i molt en el nombre d’alumnes en els últims anys. El seu treball, juntament amb el dels directius del club, Ricardo Moliner, Enrique Lucas i Juan Saez, li ha servit d’inspiració per a omplir de contingut, idees i iniciatives terrotriovalores.es.
El premi de 6.000 euros serveix ara a aquest trio d’emprenedors per seguir transformant l’esport des de la formació base.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment