social-media-marketing-2353347_960_720Els comerços associats a l’Associació de Comerciants de Bétera podran participar els dies 15 i 22 de gener en un nou curs de Xarxes Socials en què experts en aquest camp ensenyaran als participants a treure el màxim partit a cada negoci a través del Social Media.
Les classes seran dinàmiques i participatives i en elles els comerciants aprendran estratègies, tècniques i actuacions que manegen els professionals per vendre més i millor de manera senzilla i eficaç depenent de cada tipus de comerç.
La cita serà els dilluns 15 i 22 de gener de 19:00 a 21:00 hores a Casa Nebot. Els comerciants associats a l’ACB que vulguen participar s’han d’inscriure en aquets enllaç. 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment