social-media-marketing-2353347_960_720Els comerços associats a l’Associació de Comerciants de Bétera podran participar els dies 15 i 22 de gener en un nou curs de Xarxes Socials en què experts en aquest camp ensenyaran als participants a treure el màxim partit a cada negoci a través del Social Media.
Les classes seran dinàmiques i participatives i en elles els comerciants aprendran estratègies, tècniques i actuacions que manegen els professionals per vendre més i millor de manera senzilla i eficaç depenent de cada tipus de comerç.
La cita serà els dilluns 15 i 22 de gener de 19:00 a 21:00 hores a Casa Nebot. Els comerciants associats a l’ACB que vulguen participar s’han d’inscriure en aquets enllaç. 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment