Alumnos 4º Secundaria C.E.Mas Camarena (1)El Col·legi Mas Camarena, segons l’Informe Pisa se situa per sobre de la mitjana d’Espanya i l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) superant a centres escolars de Finlàndia, França o Alemanya.
Des del col·legi es va decidir realitzar les proves Pisa que mesuren els coneixements i competències en lectura, matemàtiques i ciències en estudiants que cursen 4t de Secundària, tenint en compte que també avaluen les seues actituds cap a l’aprenentatge i l’entorn escolar de les pròpies escoles.
Maite Marín, directora del Col·legi Mas Camarena ha afirmat que s’han realitzat les proves perquè considera necessari conèixer on se situen en el context internacional, amb l’objectiu d’aprendre dels millors i establir possibles àrees de millora.
El Programa per a l’Avaluació Internacional dels Alumnes (PISA) de l’OCDE avalua la qualitat, l’equitat i l’eficiència dels sistemes educatius en més de 80 països. En una economia global, la mesura de l’èxit educatiu ja no es pot basar únicament en estàndards nacionals. Cal també fer comparacions internacionals.
A més el Complex Educatiu Mas Camarena promou la mobilitat dels alumnes amb cursos i trimestres acadèmics a l’estranger, per tant els seus alumnes han d’estar preparats per estudiar en qualsevol col·legi del món i viceversa Mas Camarena cada vegada més rep alumnes internacionals i ha d’oferir una educació de qualitat i amb un nivell d’estudis global.
Els alumnes han tret 559 punts en Lectura, 543 punts en Ciències i 560 punts en Matemàtiques, el que situa al col·legi per damunt dels centres entre els 15 millors països del món analitzats per l’OCDE.
Dels magnífics resultats obtinguts pels alumnes, el col·legi destaca en Matemàtiques, que avalua les capacitats per analitzar, raonar i interpretar problemes matemàtics, amb més de 70 punts de diferència amb la mitjana d’Espanya i fins i tot superant als països de l’OCDE i Finlàndia.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment