facebookLa VIII edició del Congrés Internacional sobre xarxes socials Comunica2 se celebra al Campus de Gandia (Universitat Politècnica de València) els dies 15 i 16 de febrer. De nou, en col·laboració amb la Fundéu- BBVA, el seu programa combina les tendències en la comunicació online amb formació a través de ponències i tallers, i una part científica amb comunicacions d’experts en la matèria.
Gràcies a l’acord entre el congrés Comunica2 i Associació de Mitjans Digitals, tots els socis podran beneficiar-se del descompte aplicat a entitats col·laboradores de 50 euros, fet que suposa una important reducció del preu. Per poder aplicar el descompte hauran de seleccionar l’opció de ‘entitat col·laboradora’ i assenyalar que pertanyen a Associació de Mitjans Digitals en el moment d’emplenar la inscripció.
Variat programa
Els YouTubers i altres espècies és el tema amb què s’obri el Congrés, una xerrada de Milán Berzosa, a la qual seguirà una taula sobre el turisme en xarxes amb la participació d’importants empreses com Minube, Invatur, Transmediterranea i Lastminute.
Per primera vegada, s’aborda el periodisme esportiu i les seues noves narratives, a càrrec del periodista i professor José Luis Rojas Torrijos. Més periodisme i els seus canvis s’analitzen en la xerrada sobre com gestiona el New York Times seues xarxes socials amb Ismael Nafría, periodista i autor del llibre “La reinvención del New York Times”.
El postureo a les xarxes socials ens obri pas a com es comunica una nova generació, xerrada que imparteix Mar Abad, autora del llibre “Del estraperlo a #Postureo”. El Congrés es tanca de nou amb humor, una divertida xerrada sobre el doblatge a les xarxes socials amb Keunam, el youtuber que “tradueix” les pel·lícules de Disney a l’espanyol.
El programa de la 8a edició del Comunica2 també tracta altres temes com els trolls a les xarxes, la infografia subjectiva, l’art i el periodisme, Google News Lab Llatinoamèrica, l’activisme digital i l’escepticisme a la xarxa. De nou, la Fundéu-BBVA col·labora amb una xerrada sobre l’espanyol a les xarxes a càrrec de Javier Lascurain.
Tallers pràctics
Les xarrades i les ponències, a la vesprada del dijous 15 de febrer, donen pas als tallers formatius i pràctics. Les novetats i possibilitats d’Instagram tornen a centrar un taller al qual se sumen altres 5: Parlar en públic, amb Xosé Castro; Edició fotogràfica al mòbil amb Xiskya, la monja tuitera; Anàlisi de dades en xarxes socials, amb el professor Miguel Rebollo; Comunicació Política amb els periodistes Livia Álvarez i Viriato Monterde; i Eines innovadores per a la comunicació amb Juan Manuel Lucero.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment