180116_NP_MONTON_URG.PEDIATRICAS_LLIRIA_2La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat en marxa el nou servei d’Urgències Pediàtriques a l’Hospital de Llíria. “A partir d’ara, els usuaris ja no hauran d’anar a l’Hospital La Fe i evitaran així fins a 40 minuts en desplaçaments”, ha dit la consellera Carmen Montón.
La consellera va anunciar fa just un any que l’hospital de Llíria disposaria de servei d’Urgències Pediàtriques, a fi de donar un servei assistencial demandat pels veïns i veïnes dels municipis de la zona. Hui, el servei és ja una realitat a l’hospital, després d’una inversió per part de la Conselleria de 104.000 euros entre les obres de reforma i el aparells clínics, així com la decoració de les estances amb vinils de motius infantils.
L’Hospital de Llíria dóna servei a més de 90.000 ciutadans, dels quals 14.000 són xiquets. Aquesta actuació suposarà també una gran millora per a l’Hospital La Fe de València, ja que reduirà quantitativament la seua activitat a les urgències pediàtriques.
Les Urgències Pediàtriques de l’Hospital de Llíria se situen a la planta baixa del centre i ocupen 120 metres quadrats. Disposen d’una sala d’espera, una de triatge, una consulta d’infermeria i una metgessa, a més d’una sala d’observació i un lavabo adaptat.
Pel que fa a la dotació personal, s’incorporen al servei 2 pediatres, 6 infermeres, 6 auxiliars d’infermeria i 3 zeladors i s’ha previst ampliar aquesta plantilla fins a arribar a 3 pediatres, 9 infermers, 9 auxiliars d’infermeria i 5 zeladors.
L’aspecte tant de les sales d’espera com de les consultes és molt cridaner, amb les parets ambientades amb vinils infantils que aporten molta lluminositat a les estances i que faran més suportable l’estada tant per als menors com per als seus acompanyants. Una actuació que s’emmarca dins del Pla d’Humanització d’Espais Comuns de la Conselleria de Sanitat, amb el qual es vol aconseguir un entorn agradable per als pacients.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment