13746276wEFE. Onze persones van ser ateses ahir a la nit per inhalació de fum, i vuit d’elles traslladades a un hospital, a conseqüència d’un incendi declarat en una residència universitària a Alfara del Patriarca.
Segons fonts del Consorci de Bombers i del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), l’incendi s’ha produït cap a les 21.30 hores a la zona del llavador situat al soterrani de la residència, un edifici de quatre plantes.
Fins al lloc es van traslladar bombers dels parcs de Paterna, Burjassot i Montcada, que van haver de rescatar sis persones de la residència, en la qual viuen estudiants de diferents nacionalitats.
Aquests sis joves s’havien quedat confinats a les seues habitacions fins que els bombers van ventilar les escales i el rebedor de l’edifici, i posteriorment van ser acompanyats fins al carrer.
L’edifici va ser desallotjat i els estudiants reubicats; i aquest matí s’ha registrat un rebrot en un armari on es guardaven materials de neteja que ja han sufocat efectius del parc de Montcada, han informat fonts del Consorci.
En total van ser ateses 11 persones d’entre 18 i 29 anys per inhalació de fum i vuit d’elles van ser traslladades a l’Hospital Arnau de Vilanova, mentre que les altres tres van ser ateses al lloc, segons el CICU.
Es va mobilitzar una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), una unitat de Suport Vital Bàsic (SVBA) i una unitat de Transport No Assistit (TNA). Els bombers van donar per finalitzat el servei a les 23.30 hores, segons les fonts del Consorci.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment