IMG_4628-768x464EL poble de Bétera torna aquest any a FITUR 2018, una de les fires de turisme internacional més importants del món, amb l’objectiu de mostrar als operadors turístics i al públic l’atractiu del nostre poble.
El stand de Bétera estarà, per tercer any consecutiu, baix el paraigua de la marca de la Diputació de València on la institució presentarà hui mateix els tresors artístics i a els plans de dinamització turística de les comarques.
Nou documental sobre els coets a Bétera
En aquesta edició Bétera presentarà un documental inèdit sobre la tradició dels coets a la localitat durant les Festes de les Alfàbegues. En aquest espectacular vídeo realitzat per Troppomedia amb la col·laboració de les imatges de Vicente Bes i Raúl Campos l’espectador coneixerà la història i tradició que s’ha mantingut a Bétera durant dècades però també els canvis introduïts i l’esforç per millorar la seguretat.
“El documental plasma molt bé com es viu a Bétera la nit de les alfàbegues, l’ambient, l’interior i l’esperit d’aquesta festa en la qual la pólvora és la protagonista”, ha explicat el regidor de Turisme, Joano Baudes.
El documental que s’estrena a FITUR es projectarà també properament a Bétera perquè tots els veïns i veïnes puguen gaudir-lo en un acte pensat per al poble.
A més d’aquest vídeo tots aquells que s’acosten pel stand de Bétera coneixeran les nostres festes, tradicions, gastronomia així com l’oferta hotelera de la nostra localitat encapçalada per l’Hotel Ad Hoc i Valencia Camper Park.
“Bétera té un projecte turístic que va formant-se a poc a poc i que és molt ambiciós. Per a l’any que ve volem ampliar el relat i vendre un producte complet pel que s’interessen empreses turístiques basat en les nostres tradicions i el nostre patrimoni cultural i natural, no podem oblidar-nos que som l’entrada a la Serra Calderona. A més som un poble eminentment agrícola i tenim molt a ensenyar també en aquest aspecte als visitants”, ha explicat el regidor de Turisme.
El Museu de les Cultures i les Tradicions que s’està construint al Castell de Bétera serà un dels punts principals junt al encantador Museu del pintor Conrado Meseguer ubicat a La Conarda.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment