accident 1 paterna

Foto: Consorci Provincial de Bombers València


A primera hora del matí d’ahir molts conductors es van trobar amb més de 10 quilòmetres de retencions a l’A7 a causa d’un accident entre un turisme i un camió a l’altura de l’eixida 324 de Paterna.
Efectius de bombers de Paterna i Burjassot van excarcerar a la dona que conduïa el vehicle i que va quedar atrapada com a conseqüència de l’accident.
El accident va produir retencions de fins a 10 quilòmetres i tràfic irregular a la zona, concretament des del quilòmetre 324 fins al 334. A la CV-35 a l’altura de Burjassot ia la N-220 a Manises també hi va haver congestió amb trànsit lent.
Accident mortal a Massanassa 
Durant la tarda d’ahir dimarts en un altre accident un home de 37 anys moria i un altre conductor resultava ferit greu en una col·lisió frontal produïda entre dos turismes al pont sobre la carretera V-31, també coneguda com a pista de Silla, a Massanassa.
Així ho han confirmat fonts del departament de Trànsit, que han manifestat que els dos cotxes anaven ocupats per una persona i que la víctima mortal ha mort a l’acte, que s’ha produït al quilòmetre 10 de la via cap a les 17 hores.
A l’accident ocorregut al terme municipal de Massanassa s’han desplaçat Bombes Urbanes Pesades (BUP) de Catarroja i Paterna, així com els sergents de Torrent i Paterna per a treballar en l’excarceració dels vehicles de dues víctimes.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment