accident 1 paterna

Foto: Consorci Provincial de Bombers València


A primera hora del matí d’ahir molts conductors es van trobar amb més de 10 quilòmetres de retencions a l’A7 a causa d’un accident entre un turisme i un camió a l’altura de l’eixida 324 de Paterna.
Efectius de bombers de Paterna i Burjassot van excarcerar a la dona que conduïa el vehicle i que va quedar atrapada com a conseqüència de l’accident.
El accident va produir retencions de fins a 10 quilòmetres i tràfic irregular a la zona, concretament des del quilòmetre 324 fins al 334. A la CV-35 a l’altura de Burjassot ia la N-220 a Manises també hi va haver congestió amb trànsit lent.
Accident mortal a Massanassa 
Durant la tarda d’ahir dimarts en un altre accident un home de 37 anys moria i un altre conductor resultava ferit greu en una col·lisió frontal produïda entre dos turismes al pont sobre la carretera V-31, també coneguda com a pista de Silla, a Massanassa.
Així ho han confirmat fonts del departament de Trànsit, que han manifestat que els dos cotxes anaven ocupats per una persona i que la víctima mortal ha mort a l’acte, que s’ha produït al quilòmetre 10 de la via cap a les 17 hores.
A l’accident ocorregut al terme municipal de Massanassa s’han desplaçat Bombes Urbanes Pesades (BUP) de Catarroja i Paterna, així com els sergents de Torrent i Paterna per a treballar en l’excarceració dels vehicles de dues víctimes.
Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment