Un dels principals objectius que es va marcar la regidoria d’Esports en començar la legislatura va ser reformar totes aquelles instal·lacions esportives del municipi en què pràcticament no s’havia invertit en els últims anys. El Poliesportiu de Bétera ha crescut considerablement en el nombre d’usuaris, cada vegada són més els veïns i veïnes que pràcticament ací esport i és per això que moltes de les pistes estaven en condicions lamentables.
La acaldesa de Bétera, Cristina Alemany, és també la regidora de l’àrea d’Esports i porta treballant durant tota la legislatura en la reforma de les instal·lacions esportives. En total més de 500.000 euros en inversions amb què es compleixen bona part de les peticions més demandades pels ciutadans.
Entre les intervencions trobem les realitzades a la pista de tennis, la pista multiusos amb cistelles homologades o el frontó. També els vestidors han sigut totalment remodelats.
Durant aquest any 2018 continuaran els canvis. El primer serà canviar la il·luminació del camp de futbol gràcies a una ajuda de prop de 122.000 euros de la Diputació de València. Entre els nous objectius que s’ha marcat la regidoria que dirigeix Cristina Alemany es troba canviar la gespa del camp de futbol i reformar la pista d’atletisme abans que acabe la legislatura.
? En aquest vídeo la regidora d’Esports, Cristina Alemany, ens explica les obres realitzades i els pròxim objectius ?

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment