13756275wEFE. Agents de la Policia Nacional han trobat en una caseta de camp de la localitat de Riba-roja de Túria el ganivet amb el qual suposadament va ser assassinat un home de 36 anys en un garatge del carrer de Calamocha de València el passat mes d’agost .
Segons fonts de la investigació, l’arma homicida ha sigut trobada enterrada baix terra després de confessar el suposat autor material del crim on va llençar el ganivet amb el qual va clavar vuit punyalades al tòrax de la víctima.
El detingut, de 47 anys, és company de treball de la dona del mort, de 27 i que també ha estat detinguda com a coautora del crim. Els dos són espanyols.
Durant les investigacions, els agents van descartar el robatori com a mòbil i es van centrar en l’entorn de la víctima, ja que pel que sembla la violència de l’atac i altres indicis apuntava que l’autor o autors estarien esperant la víctima per acabar amb la seua vida per sorpresa, per la qual cosa es van centrar en la seua dona i un company de treball d’aquesta.
Els agents van descobrir que l’autor havia esperat la víctima amagat al garatge al costat del seu cotxe, a l’hora en què anava a treballar, i va ser atacat ràpidament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment