13755052wEFE. Un xoc entre tres camions a l’A-7 ha provocat la bolcada d’un d’ells que ha perdut la càrrega de maduixes que portava, i ha generat retencions de 13 quilòmetres al terme municipal del Puig, ha informat la Direcció General de Trànsit (DGT).
El succés s’ha produït a les 7:45 hores en el punt quilomètric 311 de l’A-7 en direcció a Barcelona i, tot i que els vehicles ja han sigut retirats, les maduixes s’han mantingut escampades al carril central i l’esquerra, el que ha obligat a desviar el trànsit.
Les mateixes fonts han explicat que les cues de vehicles arriben des del quilòmetre l’accident, el 311, fins al 324, i els desviaments s’estan fent per la CV-32 cap a la V-21, la carretera del Puig.
A hores d’ara ja s’han reobert els dos dels carrils de l’A-7 al Puig que havien sigut tallats per la bolcada. La DGT ha informat que ja no es fan els desviaments però com la retenció era “tan gran” encara es mantenen llargues cues i es preveu que tarde a descongestionar-se.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment