IMG_6378-R-768x569Dissabte a la nit la pólvora i el foc prendran l’Albereda de Bétera per celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat però serà diumenge al migdia, cap a les 12:30 hores i després de la missa, quan els animals cobren el protagonisme.
S’espera que la benedicció dels animals en honor a Sant Antoni del Porquet, patró i protector dels animals, ompliga un any més l’Albereda de tot tipus d’animals domèstics. La Germandat de la Dolorosa torna a organitzar aquest acte familiar al qual cada any acudeixen centenars de veïns i veïnes amb els seus gossos, gats, conills, tortugues, i canaris, d’entre altres animals.
El rector Don Vicent Font serà l’encarregat de beneir els animals i els membres de la germandat de repartir els tradicions rotllos que l’any passat van arribar a ser més de 1.000.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment