fitur 2018

Foto: Ajuntament de Bétera


Enguany la localitat de Bétera i la seua oferta turística han tornat a estar presents a la Fira Internacional de Turisme que se celebra aquesta setmana a Madrid. Com a plat fort a l’estand del municipi el dimecres es presentava un documenta espectacular sobre la pólvora i la tradició del foc durant la Festa de les Alfàbegues.
Un documental que el regidor de Turisme, Joano Baudes, va qualificar d'”espectacular” i que va sorprendre a tots aquells que es van acostar a l’estand de la Diputació de València per a veure la seua estrena.
La delegació de Bétera aquest any només ha estat present a Fitur 2018 dos dies. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va estar dimecres i va tornar el mateix dia, mentre que ahir dijous la regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig, i el regidor de Turisme, Joano Baudes, van ser els encarregats de rebre, atendre i informar tots aquells visitants i empreses turístiques que es van acostar fins a este raconet reservat per Bétera entre centenars de països i regions del món.
Per aquest aparador també han passat nombroses personalitats polítiques que han pogut conèixer la singularitat de la festa beterana com el President de la Generalitat, Ximo Puig, el President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez o el portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví.
 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment