Ahir vam viure un diumenge esplèndid a Bétera, el sol i les altes temperatures van fer que els veïns i les veïnes de Bétera eixiren al carrer amb els seus animals i acudiren a l’Albereda per a participar en la celebració de Sant Antoni del Porquet, patró dels animals.
Passades les dotze del migdia l’Albereda es va anar omplint de famílies amb els seus animals domèstics perquè el rector, Don Vicent Font, pogués beneir cadascuna de les mascotes.
Gossos, gats, ocells, tortugues, conills … Tots els animals van ser benvinguts pels membres de la Germandat de la Dolodorosa, que un any més va repartir més d’un miler dels tradicionals rotllos realitzats artesanalment a un forn de Bétera.
Després de les mascotes va arribar el torn dels cavalls. Enguany no hem vist molts carros tirats per cavalls però el públic sí que va poder gaudir dels cavalls i eugues dels genets i amazones de les hípiques del municipi. Un espectacle únic del que van gaudir grans i menuts.
L’ambient va ser immillorable. Mentre els veïns i veïnes de Bétera passejaven lluint a les seues mascotes, moltes altres persones gaudien del sol i un bon aperitiu a les nombroses terrasses dels bars de la zona que estaven plenes fins a la bandera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment